Traditie en toerisme in Courchevel

Een combinatie van traditie en toerisme, dat is iets dat u vindt in Courchevel. De traditie komt niet alleen tot uiting in de kwaliteit van de winkels en restaurants die de over de afgelopen periode zijn ontwikkeld, maar ook in de uitstraling van de gezellige accommodaties. Zo kunt u bijvoorbeeld het beste vanuit een luxe chalet Courchevel onveilig maken.

De traditionele chalets in Courchevel zijn omgebouwd tot luxe paradijsje om een heerlijke wintersportvakantie in te vieren. Er zijn in Courchevel 1850 voldoende chalets te huur die bijvoorbeeld geheel gecaterd kunnen worden verzorgd of juist als een privéverblijf. Dat is geheel aan u!

Bezienswaardigheden vanuit chalet Courchevel

Maar wat voor bezienswaardigheden kunt u nu vanuit uw chalet Courchevel en omgeving verwachten? Niet alleen de 311 pistes waarop u van begin december tot eind april een garantie hebt op sneeuw van hoge kwaliteit, maar waar ook bijzonder veel evenementen plaatsvinden. Bijvoorbeeld het ludieke skiën: de Stop Zone waar u uw remtechnieken kunt oefenen of de Grijze op de Indianenpiste, ideaal om uw kinderen mee te vermaken terwijl op de veranda van uw chalet Courchevel en het prachtige uitzicht bewondert.

De traditie en het toerisme hebben er ook voor gezorgd dat er in deze streek een sfeer van service en luxe hangt. Dat blijkt niet alleen uit de luxe winkels waar u kunt winkelen, maar ook uit de standaarden waarover de chalets in Courchevel bevatten. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om de accommodatie met personeel te huren, zoals een kok die voor u de maaltijden bereidt. En vergeet vooral de mogelijkheden van een zwembad, sauna, spelletjeskamer en open haard niet. Daarmee bouwt u zelf alle luxe in uw wintersportvakantie.

Kortom, twijfelt u nog waar u deze winter op vakantie wilt gaan? Dan biedt Courchevel misschien wel de luxe, de uitgebreide accommodaties en de mogelijkheden voor avontuurlijke wintersporten  die u zoekt!

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.