Tips voor een eerste date

Je komt een leuke vrouw tegen in de club en na een paar drankjes besluiten jullie om elkaar nog eens te zien. Je eerste date met haar zit er dus aan te komen. Je moet gaan bedenken wat jullie willen gaan doen en waar jullie afspreken. Ik zal je hierbij een paar briljante tips geven uit eigen ervaring die super gewerkt hebben.

Eerste date tip 1: Weet waarvoor je gaat

Erg belangrijk in de date wereld is dat je vooraf bedenkt wat je wilt bereiken met je date. Ben je op zoek naar een langdurige relatie of ga je voor de seks en wil je vooral even plezier met haar maken.

Ben je op het laatste uit, laat dat haar dan al meteen merken. Geef haar geen valse hoop, zodat je haar later ook niet teleurstelt. Zo weet ze waar ze aan toe is. Wij noemen dit liever geen dates maar eerder een ABS (Activity Before Sex). Als je toch niks met haar begint, neem haar dan ook niet mee naar een chique restaurant, maar ga liever iets spannends doen. Dat is voor jullie beiden leuker.

Indien je wel van plan bent een relatie met haar te nemen dan kunnen jullie ook eerst een tijdje daten alvorens je over sex gaat beginnen. Sommige mensen vinden het prettig om wat meer tijd te nemen te nemen.

Tip 2 : Wat te doen op je eerste date

Als je weet om wat voor soort date het gaat (een ABS-je of serieus relatiemateriaal) dan kan je gaan bedenken wat je samen kan gaan doen. Maar hou jezelf niet voor de gek. Ga geen dingen doen die je zonder haar ook nooit zou doen! Als je zelf een hekel hebt aan de bioscoop waarom zou je je date daar dan mee naar toe nemen? Het is toch de bedoeling dat jullie samen een leuke avond hebben. Ga samen iets leuks doen en vermijd liever ook een restaurant. Zo voorkom je de saaie gesprekken over je baan of je studie.

Ten eerste een aantal tips voor de serieuze relatie. Maak er een romantische dag van waar je vol op met elkaar kunt genieten.
– Regel een picknick! De meeste vrouwen zijn hier gek op. Koop een mand vol lekkere hapjes en zoetigheid en sla een goede fles wijn in. Wat vindt een vrouw nou romantischer dan samen op een kleedje in de zon genieten onder het genot van een goed glas wijn.
– Maak samen een strandwandeling
– Maak een fietstocht.
– Ga samen een drankje doen in een leuk restaurantje of bestel een lekker dessert.

Voor het tweede type dates kan je de romantische momenten beter vermijden, dus hier wat tips voor de ABS-jes.
– Ga samen een lekker diner koken.
– Samen cocktails maken en vervolgens ze allemaal testen en dronken in bed belanden! (Succes gegarandeerd šŸ˜‰
– Een avondje op stap en samen de nacht doorbrengen.
Als je een beetje een stoere chick hebt gevonden kun je ook wat ruigers ondernemen. Neem haar een dag mee naar het strand, maar dan niet voor een romantische wandeling; kies ervoor om samen te gaan waterskiƫn of te kanoƫn.

Eerste date tip 3 : Neem risico

Vaak zijn mannen te lief tegen vrouwen op de eerste paar dates. Zorg ervoor dat je jezelf leert kennen en leer dit af als je jezelf hierin herkent. Je hoeft niet de gevoelige jongen uit te hangen, daar vindt ze toch niets aan. Laat haar gewoon zien dat je een man bent. Wees direct en zeg waar het op aan komt. Je kunt beter het risico lopen dat ze je te direct vindt dan te saai. Laat ik het anders zeggen, beter een botte lul dan een saaie lul.

Geneer je ook niet om haar aan te raken. Stiekem verlangt elke vrouw er na dat een man zijn handen niet van haar lijf kan houden. Tegelijkertijd wil je ook een connectie met haar opbouwen. Ze wil het gevoel hebben dat jullie veel gemeen hebben, dat jullie op elkaar lijken.

Mensen voelen zich aangetrokken tot mensen die op hen lijken. Dit wil niet zeggen dat je al haar interesses moet delen en het in alles met haar eens moet zijn. Als je dit niet gelooft probeer dan als experiment eens het volgende: Kijk haar regelmatig aan, spiegel haar spreektempo en gebruik dezelfde woorden. Als je dit even volhoudt, zal een vrouw al gauw voelen dat ze een speciale band met je heeft.

 

Dit bericht is geplaatst in Relatie en Familie. Bookmark de permalink.