Grote skelter van kwaliteit

Wij hebben laatst een grote skelter gekocht voor onze zoon. Hij vierde namelijk zijn vierde verjaardag en wou al heel erg lang een skelter. Nu dachten wij dat we een kinderskelter konden kopen, maar dan zaten we over een paar jaar later weer met hetzelfde probleem. Dan zou namelijk de skelter te klein zijn en zouden we weer opnieuw een skelter moeten kopen. Daarom kochten wij direct een grote skelter.   

De keuze was makkelijk

Onze zoon wilde graag een groene skelter. Het liefst dat groene wat zo heel erg vel is. Daarom zijn we op zoek gegaan naar de perfecte skelter voor hem. Na lang zoeken konden we hem eigenlijk niet vinden en waren we al haast van plan om dan maar een ‘standaard’ rode skelter te kopen. Tot dat we door onze buurman er op werden gewezen dat er ook online een shop is die heel erg veel skelters verkocht. Van groot naar klein, en van groen naar rood. Echt alles zouden ze daar moeten hebben. Dit was voor ons genoeg argumentatie dat we heel erg snel naar deze webshop zijn geweest.

Kinderskelter

Een maak op de webshop vonden we onze ideale skelter en was de keuze snel gemaakt. De kinderskelter vonden we iets te klein dus hebben we meteen een grote skelter met kwaliteit gekocht.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Sport en Spel. Bookmark de permalink.