Tijdens de zwangerschap zelf luisteren naar de geluidjes van je baby met de Angelsound doppler

Met de Angelsounds doppler is het mogelijk om tijdens je zwangerschap naar het hartje van de baby te luisteren. In de meeste gevallen kun je het hartje al vanaf 12 weken horen. Met dit apparaat kun je ook tussen de verloskundigenbezoeken  door op elk moment de geluidjes van je baby horen. Dit biedt een leuke en extra ervaring tijdens je zwangerschap.

Gebruik van de Angelsound doppler
Het gebruik is eenvoudig en biedt de mogelijkheid om in een vroeg stadium tijdens je zwangerschap, in je eigen omgeving, de geluidjes van je baby te volgen. Niet alleen de hartslag maar ook  hikjes en bewegingen zijn goed waar te nemen met de Angelsound doppler. Gebruikers ervaren al heel vroeg een nauwe band met hun baby. Door het aansluiten van een 2e headset kan je partner gezellig meeluisteren. De geluiden kunnen met de computer opgenomen worden. Zo kan de hele omgeving meeluisteren naar de babygeluidjes in je buik.

Babygeluiden
Veel vrouwen zijn nieuwsgierig naar de baby in hun buik en laten daarom een pretecho maken. De Angelsound doppler kun je al voor de pretecho gebruiken, in de meeste gevallen al na 12 weken. Het hartje van een ongeboren baby klopt tussen de 120 en 160 keer per minuut. Dit zijn de eerste tekenen van je baby die je met de Angelsound doppler kunt opvangen.

Dit bericht is geplaatst in Relatie en Familie, Overig met de tags , , , , . Bookmark de permalink.