Een steiger of hoogwerker huren?

Als je bezig bent met een klus en je hebt een hoogwerker of steiger nodig, hoe ga je dan te werk? Ga je een hoogwerker of steiger huren? Of laat je de werkzaamheden verrichten door een specialist? Wanneer je een steiger of hoogwerker wilt huren, kun je online zoeken naar bedrijven die deze diensten aanbieden. Op http://schreur-meppel.nl kun je bijvoorbeeld zien wat de mogelijkheden zijn bij de huur van een steiger of een hoogwerker.

Wat is een hoogwerker?

Een hoogwerker is een apparaat dat bestaat uit een hydraulische arm met een scharnier die op meerdere plekken zit en zo verschillende kanten op kan buigen. Met een hoogwerker kun je veilig werken aan installaties die hoger gelegen zijn en waar je op een normale manier niet bij kunt. Er zijn diverse soorten en maten hoogwerkers. Ze worden gebruikt in de bouw en de industrie. Ze kunnen gehuurd worden voor een dag of een week en eventueel langer.

Wat is een steiger?

Een steiger wordt ook gebruikt om op hoogtes te werken, maar bestaat uit pijpen en planken en is een tijdelijke constructie. Door een steiger te gebruiken kun je werken aan onderhoud op aan de opbouw van een gebouw. Het opbouwen van een steiger als ook het gebruik ervan is vakwerk en moet uitgevoerd worden door een vakman, om de kans op instorten niet mogelijk te maken. Je hebt de keuze uit verschillende soorten steigers, zoals een dubbele of enkele steiger, een dak steiger of een heftsteiger.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.