Spoed garagedeuren maken

Het is altijd erg vervelend om voor een dichte garagedeur te staan die niet meer open gaat. Wanneer hier sprake van is wilt u snel een ervaren monteur op locatie om de problemen met uw garagedeuren op te lossen. ROMASS is al ruim 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types garagedeuren, rolluiken en toegangshekken. U bent bij ons bij het juiste adres wanneer uw garagedeur niet meer open of dicht wilt of een andere storing heeft.

Garagedeuren maken binnen 2 uur

Om u zo min mogelijk overlast te laten ondervinden van een defecte garagedeur zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per weer en 365 dagen per jaar bereikbaar voor het aanmelden van een storing. ROMASS beschikt over een uitgebreid netwerk van servicemonteurs die gepositioneerd zijn in heel Nederland. Dankzij ons netwerk hebben we altijd een monteur in de buurt waardoor we snel op locatie kunnen zijn. Onze monteurs beschikken altijd over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van reserveonderdelen van alle merken en types garagedeuren. Zo kunnen versleten of defecte onderdelen direct op locatie vervangen worden, waardoor 95% van de storingen direct zijn verholpen.

Wanneer u een van onze monteurs heeft ingeschakeld om uw garagedeur te maken, komt deze op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe om de reparatie uit te voeren. Allereerst gaat de monteur achterhalen wat de oorzaak is van de storing. Wanneer de oorzaak is achterhaald gaat hij aan de slag om het probleem op te lossen. Wanneer het gaat om een defect onderdeel wordt er altijd eerst geprobeerd om deze te repareren. Indien dit niet meer mogelijk is, wordt het defecte onderdeel vervangen. Na het monteren van bijvoorbeeld een nieuwe motor, paneel of staalkabel wordt de garagedeur goed afgesteld zodat deze weer optimaal werkt.

Veel voorkomende storingen

Door slecht onderhoud en intensief gebruik kan er slijtage aan de deur ontstaan. Slijtage zorgt ervoor dat er een storing kan ontstaan aan een deur. Veel voorkomende problemen met een garagedeur zijn:

  • Motor kapot
  • Kabel gebroken
  • Looprol uit geleider
  • Gaat niet open/dicht
  • Opent na sluiten
  • Tandriem kapot
  • Veer gebroken
  • Handzender kapot

Monteur inschakelen voor een spoed reparatie

Wilt u een monteur inschakelen om uw garagedeuren te repareren?  Ga dan snel naar onze website. Via onze website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen om een monteur in te schakelen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen dient u snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen om een garagedeur te maken. U ontvangt per mail een bevestiging van de afspraak. Een van onze ervaren monteurs komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe voor een garagedeur reparatie.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.