Sneller met metaaldraaibank

Bij ons op de onderneming zijn afgelopen maand een aantal ontslagen gevallen. Jarenlang ben ik al werkzaam in een fabriek dat meubels fabriceert, maar gezien het feit dat het werk een stuk sneller moest, heeft mijn baas besloten om te gaan investeren in machinale draaibanken. Deze draaibank werkt een stuk sneller en preciezer, in vergelijking met het menselijke hand. Op deze manier worden risico’s op fouten verkleind, en werk je als bedrijf veel sneller naar een deadline toe.

Metaaldraaibanken zijn enorm

Onderhand werken wij alweer een aantal weken met de metaaldraaibanken die mijn baas besteld heeft bij Style CNC. De metaaldraaibank is zeer gemakkelijk te installeren, en is optimaal voor zowel enkelstuks en kleine series. Bovendien is er geen ervaring vereist met de CNC, en zal iedereen met hiermee overweg kunnen. Daarnaast is het ontwerp robuust. Bovendien was de prijs van de metaaldraaibank ook nog eens enorm laag, en is de prijs kwaliteit verhouding zeer gunstig voor de ondernemer. Bovendien haal je je geĆÆnvesteerde geld er direct uit!

Wil jij meer informatie over de metaaldraaibank van Style CNC en ben jij benieuwd naar wat de kosten van deze draaibank zijn? Bekijk dan eens de website van de specialist! Klik op de linkjes in dit artikel voor meer informatie!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink.