Services

Taxi Services

Taxi ‘s-Hertogenbosch van en naar Schiphol nodig? Dan is Taxi ‘s-Hertogenbosch de juiste adres om u vakantie of zakenreis mee te beginnen. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van u voordeur naar de toegang van de terminal. Wij brengen u 7 dagen per week 24 uur per dag naar Schiphol Airport.

Wij brengen u 7 dagen per week 24 uur per dag naar Schiphol Airport. Taxi van Den Bosch naar Schiphol.

Uw vertrek naar Schiphol – Altijd op tijd

Heeft u een taxi naar Schiphol gereserveerd dan geven wij u de garantie dat u op tijd wordt opgehaald. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit vervoer van en naar de luchthavens. Voor iedere rit worden de tijdschema`s nauwlettend in de gaten gehouden vanaf ons kantoor zodat uw vervoer altijd op de juiste tijd voor u klaarstaat. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Uw aankomst op Schiphol

Wij houden in de gaten wanneer de vlucht aankomt. Na aankomst zal u onze Taxi Den Bosch chauffeur treffen op de afgesproken plek ongeacht of uw vlucht eerder of later aankomt wij houden daar rekening mee.

Kinderzitjes in de taxi

Geeft a.u.b. bij bestelling van uw SCHIPHOL TAXI vervoer de leeftijd door van uw kind. Wij zorgen kosteloos voor een passend kinderzitje.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.