Rolluik motor defect

Is uw Rolluik motor defect?

Is uw rolluik motor defect en zoekt u hiervoor een professioneel bedrijf die die motor kan repareren? Dan is ROMASS het bedrijf die u zoekt. Door intensief gebruik van rolluiken kan er slijtage ontstaan en wordt de kans op een defecte motor vergroot. Een defecte motor van een rolluik zorgt ervoor dat deze niet meer open en dicht kan. Dit kan vervelende gevolgen hebben voor u. Wij van ROMASS begrijpen dat u dit probleem zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Daarom staan de monteurs van ROMASS 24/7, 365 dagen voor u klaar om reparatie’s uit te voeren aan defecte rolluiken en garagedeuren.

Tijdens de reparatie kijkt de monteur de defecte motor na en repareert deze ter plaatse. Mocht het voorkomen dat er onderdelen besteld moeten worden of een nieuwe motor, wordt deze bestelling zo snel mogelijk geplaatst bij onze leverancier. Wanneer de motor wordt geleverd komt een monteur dezelfde week nog langs om de nieuwe motor te plaatsen.

Bij 95% van de storingen aan rolluiken wordt deze direct ter plaatse opgelost. Onze monteurs hebben jaren lange ervaring in het herstellen en repareren van alle merken en types rolluiken. U hoeft daarom ook niet bang te zijn dat wij uw type rolluik niet kunnen repareren.

Tips om storingen te voorkomen

Een storing aan je rolluik is altijd erg vervelend. Om de kans op een storing te verkleinen, hebben onze experts een aantal tips voor je. Allereerst adviseren ze om uw rolluik jaarlijks te laten onderhouden en nakijken door een erkend onderhoudsspecialist. Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat uw rolluik in goede conditie blijft, waardoor de kans op een storing wordt verkleind. Daarnaast zorgt jaarlijks onderhoud ervoor dat de levensduur van een rolluik wordt verlengd. Daarnaast kunt u zelf uw rolluik onderhouden. Door ervoor te zorgen dat uw rolluik goed schoon blijft en er geen vuil bij de motor en andere onderdelen kan komen, wordt de kans op een storing verminderd.

Online reparatie aanmelden

Via de website van ROMASS kunt u snel en eenvoudig online een defecte motor van een rolluik aanmelden. Door de verschillende stappen in het aanmeldingsformulier te volgen, maakt u binnen een paar minuten eenvoudig een afspraak. Wanneer u een aanvraag heeft ingediend, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de definitieve afspraak in te plannen. Een monteur komt zo spoedig mogelijk uw kant op.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.