Rolluik herstellen door vakkundige techniekers

Wanneer uw rolluik defect is kan dit vervelende situaties opleveren. Om te voorkomen dat u zo min mogelijk last heeft van een kapot rolluik staan de techniekers van ROMASS voor u klaar om een rolluik te herstellen. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor het aanmelden van een defect rolluik. Een van onze ervaren techniekers komt zo snel mogelijk naar u toe om de problemen op te lossen.

Rolluik herstellen

De techniekers van ROMASS zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen. Al onze techniekers beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken rolluiken. Dankzij de juiste kennis en materialen kunnen ze alle merken en types rolluiken herstellen.

Hoe gaan de techniekers op locatie te werk?

Een van onze ervaren techniekers komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe om uw rolluik te maken. Ze gaan allereerst inventariseren wat de oorzaak is van het probleem. Veel voorkomende problemen met een rolluik zijn een defecte motor, lamellen die uit de rails zijn of een handzender die niet meer werkt. De meeste problemen worden veroorzaakt door slecht onderhoud, slijtage en ongelukken met een rolluik. Wanneer er achterhaald is wat de oorzaak is, gaat de technieker aan de slag om dit te herstellen. Onderdelen worden indien nodig vervangen om een rolluik weer optimaal te laten functioneren.

Wat kan ik doen om een rolluik herstelling te voorkomen?

Om in de toekomst de kans op rolluik problemen te verkleinen adviseren we om jaarlijks onderhoud uit te laten voeren door een gecertificeerde technieker. De onderdelen van een rolluik worden tijdens een onderhoudsbeurt gecontroleerd op eventuele slijtage en worden herstelt zodat ze weer optimaal functioneren. Door jaarlijks onderhoud blijft uw rolluik in topconditie en wordt de kans op een interventie verkleind. Naast het laten onderhouden kunt u ook zelf onderhoud uitvoeren. Door regelmatig uw rolluik schoon te maken zorgt u ervoor dat er geen vuil tussen de onderdelen kan komen. Hierdoor ontstaat er minder slijtage waardoor de kans op een interventie wordt verkleind.

Hoe kan ik een technieker van ROMASS inschakelen

Wilt u een rolluik herstellen door een van de vakkundige techniekers van ROMASS? Via de website van ROMASS kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen voor een herstelling. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen contact op om een afspraak in te plannen. Van de gemaakt afspraak ontvangt u per mail een bevestiging met afspraaknummer en de dag en tijdstip van de herstelling.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.