Photobooth in Rotterdam

De nieuwste rage bij Rotterdamse evenementen en bruiloften: het fotohokje. Vanuit photobooth Miami overgewaaid naar photobooth Rotterdam. Fancybooth het leukste fotohokje met custom fotostrip en altijd de leukste gastheren en vrouwen.

Photobooth en Ben & Jerry’s

Het leukste foto vermaak voor uw gasten. Zoals een bezoekerster van het Ben & Jerry’s – Pathe festival in Rotterdam onlangs zei: Het hoogtepunt van de dag is toch wel de photobooth.
Het hokje stond in de marconistraat bij de boerderij: uit je eigen stad. De bezoekers konden op de foto met Ben & Jerry ijsbekers en de gaafste fotoprops. We vonden het leuk om in de maasstad een bijdrage te kunnen leveren aan de bewustwording van de klimaatverandering.
Verantwoord fotograferen en ondernemen

Zoals we allen weten, het ijs smelt op de ijskappen en de aarde warmt op. We er echter te weinig aan. Met kleine wijzigingen kan je al een groot verschil maken. De Rotterdammers weten er al veel van af. Zij scheiden hun afval al jaren.

Fancybooth en het milieu

Fancybooth staat met photobooth Rotterdam voor een beter milieu. Met milieuvriendelijke fototechnieken en milieuvriendelijke transportmiddelen proberen we tijdens ons werk een steentje bij te dragen. De photobooth foto was tevens een goed communicatiemiddel voor de organisatoren om een boodschap uit te dragen. Safe our world people. Op zijn Rotterdams: verbeter de wereld en begin bij jezelf (Zingende toon).
Het Fancybooth fotohokje zal zich nog jaren inzetten voor milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Fotohokje Rotterdam huren?

Wil jij ook een verantwoord foto hokje met directe print mogelijkheden in de maasstad huren? E-mail of bel ons dan gerust: Photobooth Rotterdam

Powered by Fancy photobooth Rotterdam
Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek. Bookmark de permalink.