Perfecte bemiddeling

Mijn vrouw en ik stonden op het punt van scheiden. Dankzij mediator Drenthe is ons breekpunt echter een startpunt geworden. Wij voelden in onze relatie totaal geen grip meer en begrepen elkaar steeds slechter. Dankzij het mediation bedrijf hebben we ingezien dat je met luisteren naar elkaar veel verder komt in jouw relatie.

De mediator praktijk liet mijn vrouw en mij creatief zoeken naar oplossingen. Ze laten ons beiden de voor ons persoonlijke belangen op papier zetten, zodat wij deze vervolgens tegenover elkaar kunnen afstemmen.

Stel dat u er echt niet uitkomt met uw vrouw en/of man, dan is een mediator in dit geval ook een zeer goede oplossing. Een mediation bedrijf zal in dit geval u laten inzien dat een breekpunt ook een startpunt kan zijn voor uw persoonlijk. Het bureau laat u zien hoe u uw nieuwe rol moet oppakken en u leert uzelf weer kennen. Met als tastbaar resultaat een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan die weer ruimte laten voor groei, nieuwe energie en hernieuwde levensvreugd. Voor alle betrokkenen, ook uw kinderen.

Dus gaat het niet zo goed tussen u en uw vrouw, los dit dan op met behulp van mediation. Weet u zeker dat u en uw vrouw niet meer door vier deuren kunnen, dan kan een mediation bureau u ook helpen. Zij maken van uw breekpunt, uw startpunt.

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.