Overnachten in B&B Frankrijk

Gaat u binnenkort op reis naar Frankrijk of verder Europa in en bent u op zoek naar een Bed & Breakfast in Frankrijk om de reis te onderbreken en de nacht door te brengen? Neem dan eens een kijkje op de website van La Perle d’Anrosey wat dan de ideale B&B voor u is!

La Perle D’Anrosey

La Perle d’Anrosey is een adellijk negentiende eeuws landhuis, met ruime gastenkamers vol authentieke details die een fijne sfeer creëren. Een verblijf in La Perle d’anrosey is ideaal wanneer u voor een korte tijd, bijvoorbeeld één nachtje, wil genieten van een heerlijke plek in Frankrijk. De B en B is ongeveer een half uurtje rijden van de Autoroute du Soleil, maar wel gelegen in de prachtige Franse natuur. Bij La Perle d’Anrosey kunt u heerlijk genieten van de omgeving, ruimte en rust. Kortom, even weg van alle hectiek van het dagelijks leven en uw autorit. U kunt hier gemakkelijk uren door de bossen wandelen, een stuk fietsen over de heuvels en bossen of gewoon even tot uzelf komen met een lekker boek.

Meer informatie op de website

Wil u ook overnachten B en B Frankrijk La Perle d’Anrosey tijdens uw bezoek aan Frankrijk? Bekijk dan eens de website voor meer informatie en reserveringsmogelijkheden.

 

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.