Overhemden met borstzak

We presenteren op deze pagina onze mooiste overhemden met een borstzakje voor heren. Een discrete borstzak op je hemd is niet enkel weer opnieuw in de mode, het is ook bijzonder praktisch voor wie altijd een notaboekje of pen bij zich wil dragen.

Een overhemd met borstzakje, en dat voor elke gelegenheid
Wij hebben zo’n ruime keuze en selectie dat je hier een overhemd met borstzak vindt voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een effen wit of een gekleurd overhemd of misschien wel een overhemd met ruitjespatroon, een formeel gekleed hemd of een vrijetijdshemd… Als je een overhemd met borstzak zoekt dan kan je het zeker wel online vinden.

Waarom de overhemden met borstzak zo populair blijven
De afgelopen tientallen jaren waren er amper mooie herenhemden met borstzak in de winkel te vinden. Sinds de opkomst van de internetwinkels begrijpen fabrikanten blijkbaar opnieuw dat er vraag is naar dit soort overhemden. Hoewel ze eigenlijk al in de jaren ’60 van de vorige eeuw werden uitgevonden blijven mannenhemden met borstzak erg frequent gevraagd door mannen, zeker voor professioneel gebruik.

Of je nu regelmatig een presentatie moet geven, vaak moet rondlopen op je werk of regelmatig onderweg zaken moet kunnen noteren, een overhemd met borstzakje laat je daarbij toe overal het essentiële bij te hebben zonder dat je broekzakken moeten uitpuilen. Dat deze overhemden met borstzak zo geliefd blijven hoeft overigens niet te verbazen. Vrijwel alle mannen met een job waarbij ze niet in T-shirt willen verschijnen weten het. Een hemd moet een plek hebben waar je een bril, pen of notaboekje snel kan opbergen.

Breast pocket of borstzakje

Breast pocket of borstzakje

Modellen en pasvormen met borstzakje

Lange tijd leken fabrikanten van hemden zich dit niet te realiseren. Sindsdien produceren ze opnieuw vele verschillende modellen en pasvormen overhemden met borstzak. Wij selecteren daar regelmatig de mooiste overhemden uit, we controleren of de kwaliteit verzekerd is en pas nadat we echt helemaal tevreden zijn vind je ze terug op deze pagina. Dat is onze kwaliteits- en stijlgarantie!

Er zijn weinig gelegenheden waarop je geen overhemd met borstzakje (uit het Engels breast pocket) kan dragen. Toch maakt het wel degelijk een verschil of je een hemd met borstzakje (of borstzakjes) koopt voor op kantoor, eerder voor thuis of voor op vakantie.

borstzakjes voor mannen

borstzakjes voor mannen

Persoonlijk advies kan je helpen op 1, 2, 3 de perfecte keuze te maken
We hebben een enorm ruim aanbod aan overhemden maar we doen er alles aan om te zorgen dat je daar niet in verdwaalt. In enkele tellen het overhemd vinden dat je zocht. Stel de filters in de linkerkolom in en krijg een selectie overhemden met en zonder borstzak te zien. Over de kwaliteit, de weving en de pasvorm moet je je geen zorgen maken, die werd door ons persoonlijk gecontroleerd. Bekijk alle overhemden met een borstzakje online.

Service betekent bij ons net dat tikje meer. Ook als je graag mode-advies wilt of als je specifieke vragen hebt over een overhemd dat je hier gezien hebt dan staan we elke klaar om je persoonlijk te helpen. Probeer het gerust uit en stel ons je vraag via de onderstaande link. Vind je toch niet meteen wat je zoekt tussen onze ruime en diverse collectie? Dan helpen we je graag voort!

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding, Overig. Bookmark de permalink.