iPhone 6 Reparatie

iPhone 6 Reparatie

Als je een iPhone 6 reparatie nodig heb moet je bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel zijn! Wij repareren er zo n 15 tot 20 per dag en kunnen uw daarom altijd wel helpen met uw iPhone 6 reparatie. Onze monteurs hebben inmiddels zoveel ervaring dat zijn er niet langer dan 30 minuten over doen om uw iPhone 6 te repareren. Of u nu een nieuw scherm. oplaadconnector of accu nodig hebt. Wij hebben het allemaal op voorraad en kunnen u altijd de zelfde dag nog helpen. Bij ons loop je binnen zonder afspraak en word je zeer snel al geholpen.

iPhone 6 Waterschade repareren

Heeft u de pech dat uw iPhone 6 met vocht in aanraking is geweest? Zet hem dan direct uit, leg hem in een zakje / bakje met rijst en breng je iPhone 6 reparatie snel naar ons. Zet de iPhone 6 in de tussentijd NIET aan dit kan namelijk kortsluiting veroorzaken en dan is uw iPhone misschien niet meer te herstellen. Wij kunnen hem direct uit elkaar halen en reinigen. Na de reiniging kunnen wij hem testen en u een offerte doen toekomen.

iPhone 6 Oplaadconnector reparatie

Bij de iPhone 6 is het een veel voorkomend probleem. Een iPhone 6 oplaadconnector reparatie. Dit kan komen omdat je hem dagelijks oplaad met vaak niet de juiste kabels, dat er al een lange tijd vuil in zit of dat je de kabel en niet voorzichtig uit trekt. Niet getreurd! Wij hebben dit probleem binnen 30 minuten voor je op gelost. Deze iPhone 6 reparatie word uitgevoerd waar u bij staat.

iPhone 6 Homebutton reparatie

Een iPhone 6 homebutton reparatie kunnen wij voor u uitvoeren zonder dat uw iPhone naderhand vastloop en niet meer te updaten is. Appel heeft de bugg eruitgehaald en met de juiste tools en originele onderdelen kunnen wij dit netjes herstellen. Wel is het zo dat uw Fingerprint scanner nooit meer zal werken.

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.