Ondersteuning van Take 2 in de zoektocht naar een relatie

Wilt u al enige tijd een relatie, maar heeft u de ware vooralsnog nog niet gevonden? Laat u dan ondersteunen door Take2. Dit relatiebureau kan in samenwerking met u op zoek gaan naar een geschikte match waar u vervolgens mee kunt afspreken. Dit bureau heeft al veel ervaring als het gaat om het zoeken naar de perfecte match. Zij helpen u dan ook graag verder en gaan voor u op zoek naar de man of vrouw die het best bij u past. 

De manier van werken

Als u zich graag zou willen aanmelden bij dit bureau kunt u eerst een gesprek aanvragen om elkaar te leren kennen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Als u er vervolgens voor kiest om de hulp van dit bedrijf in te schakelen zullen zij nog een keer voor een intake bij uw langs komen. Vervolgens zullen zij u gedurende anderhalf jaar bijstaan. Om een geschikt persoon aan u te kunnen voorstellen gaan zij uitgebreid op zoek. Gedurende deze anderhalf jaar zullen zij minstens met drie personen komen waarvan zij denken dat die geschikt zijn.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u graag vrijblijvend een afspraak maken voor een gesprek om elkaar te leren kennen? Dan kunt u dit doen via de website van het datingbureau.

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.