Luxe catering in Zutphen

Zoekt u nog een catering voor uw feest of andere gelegenheid? Een catering mag op een feest niet ontbreken en u wilt natuurlijk een catering van goede kwaliteit. De Heideroos is de catering in Zutphen en staat graag voor u klaar. De Heideroos verzorgt een catering met zorg en kwaliteit.

De mogelijkheden

Bij de Heideroos bieden ze u een catering van topklasse en voor elke gelegenheid en elk budget. Ze spelen in op elke feestelijkheid in Zutphen en omgeving en voorzien u van eersteklas, culinaire verrassingen. U kunt de catering bij u thuis laten komen, maar u kunt ook kiezen voor een andere locatie, bijvoorbeeld een afgehuurde locatie. De Heideroos neemt alles voor u uit handen, zodat u tijd heeft voor uw gasten. U bepaalt zelf wat u aan uw gasten aanbied. Samen met u stelt de Heideroos een heerlijk buffet samen. U kunt bij de Heideroos terecht voor verschillende buffetten. Zo heeft u keuze uit een warm buffet, koud buffet of hapjes buffet. Ook kunt u kiezen voor een arrangement, bijvoorbeeld een barbecue arrangement.

Informatie en contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij de Heideroos? Ga naar de site of neem contact op. Ook kunt u op de site een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor meer informatie gaat u naar de site.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.