Nieuwe Recaro stadionstoelen voor RSC Anderlecht

Na ruim 5 jaar is de dug-out van RSC Anderlecht door ons voorzien van nieuwe Recaro stadionstoelen met de logo’s van hun nieuwe sponsors Audi en Arval.

Doordat de Recaro stadionstoelen van RSC Anderlecht bedrukt waren met de logo’s van Mercedes Benz en Leaseplan en omdat het clublogo tegenwoordig is voorzien van 3 sterren werd het tijd om deze te vervangen. Door de modulaire opbouw van de spelersbanken van BCS Europe is dit op zich redelijk eenvoudig te doen. De stoelen zijn namelijk op de verrijdbare trolley gemonteerd met alleen 4 bouten en de stoelverwarming is aangesloten door slechts een stekkerverbinding. Uiteraard zijn de stoelen na de montage ook weer keurig afgedekt met op maat gemaakte afdekhoezen voorzien van dezelfde nieuwe logo’s om ze te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Door deze aanpassing kunnen de technische staf en spelers weer jarenlang genieten van het comfort van hun vertrouwde BCS dug-out.

Heeft u interesse in dug-outstoelen van BCS Europe of zoekt u naar een oplossing voor een probleem met betrekking tot stadioninrichting? Kijk dan op onze website www.bcs-europe.nl of neem contact met ons op via info@bcs-europe.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010. Ook hebben wij op ons kantoor in Opmeer een ruime showroom, waar u tijdens kantooruren welkom bent. Wij raden aan om vooraf een afspraak te maken via onze website. Wij kunnen dan tijd voor u vrijmaken en kunt u ons ruime assortiment Recaro en Iron Horse stoelen passen.

Dit bericht is geplaatst in Overig met de tags , , , , . Bookmark de permalink.