Mijn eerste echte date

Het was dan eindelijk zo ver. Vanavond zouden we uit eten gaan en daarna naar de bioscoop als het zou klikken. Ik had hem leren kennen tijdens het uitgaan, dus wat kende ik hem nou eigenlijk? Ik was ook niet helemaal nuchter geweest, dus wie weet pakte dit wel helemaal verkeerd uit. Maar via de telefoon kwam hij wel heel erg leuk en sympathiek over. Dus hopelijk zou het in het echt ook zo goed klikken. Ik was en in elk geval klaar voor. Ik had eergisteren samen met mijn vriendinnetje nog even gekeken op de site van LaDress en via www.LaDress.com nog een jurk besteld voor vanavond. Meestal ben ik niet zo van de jurken. Ik voel me er niet prettig in, maar deze zat echt precies goed op alle goede plekken en gaf me een prettig gevoel over mezelf. Precies wat ik nodig had om deze date aan te gaan. Precies om half 6 stond hij voor de deur om me op te halen. Toen ik de deur open deed was het eerst 10 seconden stil. Was dit goed? Of wilde hij hard de andere kant op rennen? Er verscheen een glimlach, dus ik gok dat dat positief is. Vervolgens zei hij dat ik er prachtig uit zag. Gelukkig, dat ging de goede kant op. En mijn alcohol niveau had gelukkig ook niet zo veel veranderd aan mijn beeld van hem. Spontaan keek ik uit naar de date en gleden de zenuwen van me af.

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij. Bookmark de permalink.