Houtskeletbouw voor een professionele kapschuur

Meer weten over houtskeletbouw? Douglas gebinten in de hout- en skeletbouw hebben een aantal bijzondere kenmerken en zijn de laatste tijd ongekend veel aangevraagd. Iedere ontworpen houten dakconstructie is naar keuze geïmpregneerd waardoor details zoals kwaliteit en klassieke houtverbindingen onmisbaar zijn. In Haaksbergen en Boekelo heeft ons enthousiaste team houtskeletbouw op maat gefabriceerd waarvan ieder bouwwerk origineel is en waarbij wij prachtige details hebben verwerkt. Weet u nog niet wat wij kunnen dan bent u vrij om op bezoek te komen wat als gevolg heeft dat u straks beschikt over een kapschuur!

Kapschuur met professionele houtskeletbouw gemaakt

Een houten kapschuur maakt het buitenleven aangenamer buiten dat eiken overkappingen vlug te verwezenlijken zijn. Helaas staan wij in de meeste gevallen alleen klaar voor grotere zakelijke bouwprojecten en helaas geen houten veranda’s. Had u er toch één gewild dan gaan wij even op de tafel. Een authentieke zadeldak constructie overwegen? Bekijk onze huidige bouwprojecten.
Kapschuren en andere bijgebouwen zijn erg populair in de houtskeletbouw. Wij hebben ondervonden dat houtskeletbouw met een passie gemaakt worden en dat wij authentiek en origineel zijn. Iedere houten constructie heeft klassieke segmenten met een karakteristieke uitstraling. Voorafgaand wij gaan bouwen weet een ieder wat de mogelijkheden zijn en stellen wij een prijsopgaaf op voor een hoogwaardige eiken frame dewelke ons team gauw af moet zijn voor de opdrachtgever.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.