Loodgieter in de woonplaats Almelo

Lleida, haar loodgieter Almelo woonplaats niet Miss Maria Guardia Fargues. Integendeel. De 27-jarige Catalaans training sinds augustus 2013 wil een verzekering klerk bij de Hanse-Merkur in Hamburg en is erg blij.

“Mijn collega’s hielp me het vanaf de loodgieter in Almelo eerste dag. Ik voel me zeer comfortabel hier”, zegt Guardia Fargues. Ze haar diploma in de economie 2009, geen vaste baan gevonden in Spanje heeft voltooid, nam vakantie dekking, geleerde Duits. Wanneer ze geleerd van de samenwerking van de kamers van loodgieter in Almelo Koophandel van Barcelona en Hamburg, ze toegepast – met succes.

En dus Guardia Fargues één van de vijf Spanjaarden die een stage in Hamburg sinds vorig jaar leren, gefinancierd door het federale programma ‘MobiPro-EU’. Het is gericht op die van 18 tot 35 jaar oud en met inbegrip loodgieter Almelo van de kosten van vervoer naar het interview, evenals mogelijke verhuiskosten.

Doel was, te werven van jonge Spanjaard ook zeer is tevreden Adrian Rodriguez van Madrid. De technische architect 2013 begon een stage met de stukadoor in opdracht van de koning in Bad Herrenalb. “De combinatie van theorie en praktijk is nieuw voor mij, ik ben het leren hier zeer veel,” zegt Rodriguez. Loodgieter Almelo Hij werkloos was na zijn afstuderen een jaar, dan een project van de vereniging Baden-Württemberg voor de stukadoors voor bouw en gevel ontdekt.

Doel was om te werven van jonge Spanjaard als een jonge professional. Dan ging het snel: In het voorjaar van 2013, de 25-jarige, deelgenomen aan een beoordeling Center in Leonberg, Duitsland, nam een spoedcursus in Duits in Madrid en een stage bij zijn huidige werkgever voltooid. Hij kreeg een contract loodgieter Almelo leerlingwezen en verhuisde naar Bad Herrenalb. Hij heeft tweemaal per week, Duitse lessen blijven met acht andere leerlingen van de Spaanse Stukadoor.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.