Electricien in Enschede nodig

Wanneer het licht electricien Enschede op in de DOM gaat, is dit Lothar Reinhardts werk. Ochtend om zeven uur begint zijn werk als hoofd elektricien van de kathedraal. Maar niet langer lang: einde van mei is de 64 in pensioen.
De dag begint met een rondleiding. Op het dak electricien Enschede van de kapellen bestuurd de elektricien van de heer de kasten. Hij heeft gewerkt voor 50 jaar voor elektrische Baeth, voor 14 jaar, hij is electricien Enschede verantwoordelijk voor de kathedraal. Hij heeft veel ervaren op het moment: “pitter van de klepel viel op het plafond, ik was de enige ambachtsman in de kathedraal. Ik was net op ontbijt toen ik de rum hoorde. Ik belde onmiddellijk, versterking electricien Enschede om te beveiligen de klepel eerst.”
Dus, de elektricien van de werken van de heer hoogtepunten de excursies op de torenspits waren de installatie van het weerstation electricien Enschede voor Reinhardt. Het prachtige uitzicht op de kathedraal ontbreekt vooral de elektricien. Verlichting, luidsprekers en klokken worden gecontroleerd door het kabinet.
Foto’s (6 foto’s) In het dak van de kathedraal toont hij ons de veiligheid kabinet voor de organen. Waar de bliksem sloeg in januari, nu de hele apparatuur wordt vernieuwd: moderne vezel optische kabel en glasvezel. “Voor de koepel alles perfect te zijn.” Ongeveer 120 meter naar Reinhardt met zijn collega nieuwe kabels. “Dit is electricien Enschede rekening. Alleen de bestaande assen mogen worden gebruikt. Het is belangrijk dat de kabels zijn gemarkeerd, anders kan niemand kijken door er op een gegeven moment.”
De kathedraal ook LED-lampen is uitgerust met stap voor stap. Om energie te besparen, omdat: “In de maand van DOM verbruikt ongeveer 90000 kilowatt, met kathedraal bouwen Lodge, Treasury, enzovoort” witte Reinhardt. Een normale huishouden is goed 3000 kW.
Lothar Reinhardt houdt vooral het werk in de verheven hoogten. Zijn carrière hoogtepunten: de installatie van het weerstation op de bovenkant van de noordelijke toren in 157 meter boven zeeniveau. “Drie keer was electricien Enschede ik omhoog in de 14 jaar sinds.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.