Las engineering

Iedere medewerker in de las engineering die bij ons werkt is voorzien van het diploma International Institute of Welding (IIWW). Hiermee is iedere las engineer internationaal gekwalificeerd. Hierdoor kan de lastechniek tot in de puntjes geoptimaliseerd worden. Wist u bijvoorbeeld dat wij ons geheel aan de ASME code houden en dat wij het U-Stamp certificaat hebben? Hierdoor weet u zeker dat wij accuraat reageren en dat uw opdrachten snel worden afgerond. In dit bericht vertellen wij u graag meer over las engineering en de technieken die wij gebruiken om uw opdrachten uit te voeren.

Las engineering

Bij las engineering kunt u onder andere denken aan het lassen van drukvaten. Indien deze niet op een goede manier gelast worden kan het voorkomen dat er onvoldoende druk op de drukvaten komt. Drukvaten zijn een belangrijk onderdeel van de industrie, waarin zich gas of vloeistof bevindt. Er is een uitgebreide Nederlandse regelgeving op het gebied van las engineering bij drukvaten. Het moet namelijk onderscheid maken tussen drukvaten zoals gasflessen. Grotere drukvaten zoals opslagtanks van aardgas moeten aan zwaardere eisen voldoen. Deze worden ook regelmatig gekeurd en moeten dus uitermate goed van kwaliteit zijn. Onze las engineering is dermate goed ontwikkeld dat onze werkzaamheden worden afgesteld op deze Nederlandse eisen. Ook letten wij erop dat de drukvaten aan de Europese regelgeving voor de buitenlandse afnemers voldoen.

Meer weten over onze las engineering?

Bekijk onze website voor meer informatie over de producten die wij kunnen realiseren. Kwaliteit staat voorop bij ons. Heeft u een opdracht, dan zorgen wij ervoor dat deze binnen de afgesproken levertijd klaar is.

Dit bericht is geplaatst in Wetenschap. Bookmark de permalink.