Antislipplaten

Een van de rijplaten die aangeboden worden op het internet zijn antislipplaten. Dit zijn kunststof rijplaten die voorzien zijn van een profiel en worden daarom antislipplaten genoemd. Het profiel wordt in de kunststof rijplaten gefreesd, waardoor de gebruikers van de loopschotten minder snel uitglijden. Dit kan bijvoorbeeld erg nuttig zijn bij zomerfeesten. Hier wordt veel gebruik gemaakt van loopschotten om te voorkomen dat de feestgangers uitglijden wanneer ze eventjes naar buiten gaan om af te koelen. Daarnaast zijn er nog een aantal toepassingen waarvoor antislipplaten gebruikt worden, bijvoorbeeld in de bouw. Lees snel meer in deze blog!

Antislipplaten in de bouw

Wist u dat er ook antislipplaten in de bouw gebruikt worden? Wanneer de weg is opengebroken is het verplicht om antislipplaten neer te leggen. Bijvoorbeeld wanneer de stoep opnieuw moet worden bestraat, dan hoeven de voetgangers niet door het zand te lopen. Ook om te voorkomen dat ouderen vast blijven zitten met hun rollator is het belangrijk dat deze antislipplaten hier worden neergelegd. Bij opengebroken bestrating is het nodig om de bewoners van de wijk tegemoet te komen, om te voorkomen dat zij hier extreem veel last van hebben. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gewone kunststof rijplaten of loopschotten neer te leggen, maar de kans is er dan wel dat de mensen uitglijden bij regenval. Wilt u reclame maken voor uw bedrijf, dan kunt u het beste gebruik maken van de manier waarop wij uw logo op de antislipplaten frezen. Tevens is het mogelijk om deze te laten drukken op de antislipplaten. Beide manieren zijn mogelijk.

Meer weten over antislipplaten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor onze antislipplaten? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor het aanbrengen van een profiel op de loopschotten. Zo weet u zeker dat de bewoners in de wijk veilig zijn, ondanks dat er sowieso loopschotten moeten worden neergelegd. Dit worden ook wel plankieren genoemd. Ga naar onze website voor meer informatie.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk. Bookmark de permalink.