Kansen bij een sociale werkplaats

Packstore is een maatschappelijk betrokken onderneming, en bied sociale werkplekken. Wat wij verstaan onder een sociale werkplaats is een werkplaats waar mensen in dienst worden genomen die niet meer kunnen werken door omstandigheden. Dit kan als oorzaak hebben dat iemand langdurig werkloos is doordat hij/zij mentaal en/of fysiek een beperking heeft. Wat bij Packstore centraal staat is dat mensen die buiten de maatschappij vallen omdat ze niet meer werken weer binnen de maatschappij te laten vallen en zich daar op zijn gemak voelen. Packstore vindt dat de behoeften en belangen van niet alleen de klanten maar ook van de medewerkers belangrijk.

Wat leer je bij Packstore?

Bij de diensten die de werknemers moeten uitvoeren leren zij het in-en ompakken van spullen in onder andere doosjes en zakjes en het omdozen van spullen. Ook leren zij het stickeren van diverse spullen, het inpakken van mailings, het opzetten en ook afvullen van displays en het monteren van halffabricaten tot eindproducten.

Wilt u meer informatie over de diensten van Packstore dan kunt u gerust een kijkje nemen op de website. Wilt u graag weten in wat voor plaatsten Packstore zit, waarvan onder andere de sociale werkplaats Almelo? Ook dan kunt u terecht op de website.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink.