Ecomwise is uw partner bij een B2B webshop

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner bij de ontwikkeling van uw B2B webshop? Dan bent u bij Ecomwise aan het juiste adres. Ecomwise is al jarenlang ervaren in het ontwikkelen van een webshop voor B2B en bijbehorende koppelingen die uw proces verbeteren.

Waarom Ecomwise bij een B2B webshop

Ecomwise heeft jarenlang ervaring in het ontwikkelen van B2B webshops en de bijbehorende koppelingen. Ecomwise startte als onderdeel van Experius, met als doel: het bieden van Magento diensten op hoge kwaliteit en het ontwikkelen van uitbreidingen op Magento. Ecomwise is in 2012 werkzaam als zelfstandig bedrijf.

In de laatste jaren is Ecomwise gegroeid naar een ervaren team, met meer dan 70 Magento implementaties, variërend van Community tot Enterprise tot uitbreidingen met Magento extensies. De extensies worden aangeboden in de online extensiewinkel.

Missie en visie van Ecomwise

De missie van Ecomwise is het bedenken, realiseren en implementeren van nieuwe e-commerce oplossingen. Deze oplossingen helpen mensen om hun online activiteiten beter uit te voeren. E-commerce technologieën geven online retailers grote kansen om de processen te verbeteren, en om hun eindklant beter te bedienen. Ecomwise helpt haar klanten met het toepassen van e-commerce technologieën.

Nieuwsgierig?

Bent u benieuwd wat Ecomwise voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een demo aan van de mogelijkheden.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Computers en Internet. Bookmark de permalink.