Ideale tussenstop in Frankrijk

Afgelopen jaar zijn mijn vrouw en ik voor het eerst op vakantie gegaan naar het buitenland met de auto. Echter was dit voor mij een enorme stap, aangezien ik eigenlijk heel veel moeite heb om mijn concentratie te houden op de weg. Daarom hadden wij vooraf een tussenstop geboekt in Frankrijk, waar wij een nacht zouden overnachten zodat mijn ogen weer tot rust zouden kunnen komen. Wij hebben destijds overnacht bij La Perle d’Anrosey, dat beheert wordt door Nederlandse mensen!

De ideale bestemming als tussenstop

We kwamen terecht bij een enorm landhuis, waar het even helemaal tot rust komen was. Even weg van de drukte op de weg, en het was gewoon weer even alleen zijn met de rust zelve. Voor mij was dit ideaal, aangezien ik het nogal vermoeiend vond om de hele tijd op de weg te letten, en op deze manier kon ik mijn eigen lichaam op de juiste manier, de juiste rust bieden. La Perle d’Anrosey is dan ook een tussenstop die je niet snel vergeet, en ideaal is voor elk Nederlands gezin, koppel of mensen die op doorreis zijn.

Wil jij meer informatie over deze specialist? Klik dan op  de volgende link om direct op de website van de specialist te komen: Chambre d’hotes Frankrijk.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie, Overig. Bookmark de permalink.