Een mooi ontworpen dakkapel

RVN Cad Service is een bedrijf dat jou kan helpen bij vele verschillende dingen. Zo zijn zij gespecialiseerd in het bouwkundig tekenen, en kunnen zij jou helpen bij het aanvragen van een vergunning van bijvoorbeeld jouw serre. Zo hebben mijn vrouw en ik afgelopen jaar een mooi dakkapel laten ontwerpen door de specialist, en hebben wij hiervoor ook een vergunning gekregen. Hedendaags genieten wij van veel meer ruimte in ons eigen huisje in Rotterdam.

Zeer duidelijke tekening

Het ontwerp hebben wij laten maken door de bouwkundige tekenaar van RVN Cad Service. Deze heeft voor ons alles duidelijk in kaart gebracht, en heeft voor ons een mooi dakkapel ontworpen. Daarbij heeft hij rekening gehouden met alle wensen en eisen die wij hadden, en daarnaast heeft hij eigen input gebracht. Bovendien regelt de specialist ook de vergunning, waardoor wij hier verder helemaal geen gedoe mee hebben gehad. RVN Cad Service kan naast het ontwerpen van een dakkapel, ook bijvoorbeeld jouw serre of schuur ontwerpen. Bekijk hun website voor al hun diensten.

Wil jij meer informatie over een dakkapel laten ontwerpen door RVN Cad Service. Klik dan op de volgende link: dakkapel ontwerpen en bekijk de tarieven van deze specialist uit de regio Zuid-Holland!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.