Hovenier in Eibergen en omgeving

Granville – Hovenier in Eibergen Die wandeling rond het gerenoveerde terrein van Kendal op Granville krijgt de kans om een kleine steekproef van de werkzaamheden waarop het personeel van John Klauder and Associates Landschap en Design is trots zien krijgen .

Voor 24 jaar , heeft de Granville bedrijf ontwerpt buitenruimtes voor huiseigenaren en bedrijven in Licking en Franklin provincies.

” We willen het nemen van projecten door de installatie en het zien van onze ideeën tot leven komen “, zegt John Klauder , eigenaar en exploitant . “We willen zien hoe enthousiast onze klanten krijgen als ze zien wat kan worden opgeroepen door goed landschappelijk ontwerp . ”

Een Granville inwoner , Klauder begon zijn carrière in de internationale financiën , wonen in Caracas , Venezuela , en werken voor Chicago Bank . Maar na een paar jaar , besloot hij dat hij wilde een baan die hem de mogelijkheid om buiten te werken zou geven .

Na het werken bij Oakland Nursery in Columbus , besloot hij om zijn eigen hoveniersbedrijf beginnen . Hij behaalde een master’s degree in landschapsontwerp van Conway School of Landscape Design in Massachusetts .

Na het runnen van een bedrijf in New Hampshire voor meerdere jaren , Klauder en zijn vrouw besloten terug te keren naar Granville en hun gezin te stichten. Hij begon John Klauder and Associates Landschap en Design aan 950 Old River Road in 1990 .

Zes jaar geleden , Klauder ook begonnen met een bedrijf dat speeltoestellen installeert in Ohio en Indiana .

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.