Hovenier in Almelo in de tuin

Inmiddels had hovenier in Almelo het bedrijf een aantal primeurs op zijn naam. Shah had ook iets nieuws geleerd . Hij besloot om de grondverwerving te maken forte van het bedrijf . En kansen die zich als meer molen land kwam onder de hamer .
” Mill eigenaars dachten te verkopen als de wederopstanding van hen was uit den boze . We namen het gehele pand van Piramal Weaving & Spinning molen in 2000 en in onderhandeling met 1.400 werknemers ingevoerd. De vastgoedsector is het zien van een vertraging . Echter, we beloofd aan de werknemers te betalen in termijnen en verzocht hen, die in de komende 36 maanden zouden we allemaal contributie te wissen als instemmingen en goedkeuringen zou nemen al onze tijd , “zegt Shah . Het was een win-win situatie voor iedereen.
“Hoewel we zeven hectare grond verworven , de eigenaars van molens, ook geprofiteerd . Voorraad die verkocht bij ` 2 schoten omhoog naar` 130 en ze konden winnen door te verkopen , ” voegt hij eraan toe . Het land werd ontwikkeld tot een multifunctioneel complex en wat staat vandaag op de site is een woontoren van 36 verdiepingen ( Marathon NextGen Era ) , een 10 – verdiepingen tellende commerciële ontwikkeling ( Marathon NextGen Innova ) , en een 14 – verdiepingen tellend IT park , genaamd Marathon Icon, die naar verwachting binnenkort worden afgerond .
Een opvallend kenmerk is het creëren van een twee – en – een – halve hectare recreatieve ruimte op het vijfde niveau podium . Het bedrijf won een award voor de beste master planning mixed-use ontwikkeling.
Voor de eerste keer , het bedrijf besloten om aluminium bekisting technologie , Mivan dienst . “Aluminium is een zeer sterk materiaal . Hier de basiselementen van de bekisting systeem zijn het paneel dat is een raamwerk van aluminium profielen gelast op een aluminium plaat . Het bestaat uit hoge sterkte speciale aluminium componenten.
Dit levert een lichtgewicht paneel met een uitstekende stijfheid – gewicht verhouding , waardoor een minimale doorbuiging wanneer onderworpen aan de belasting van het gewicht van beton “, zegt Shah . De panelen worden vervaardigd in standaard maten aan de eisen van het project passen . De panelen worden in stand gehouden door een eenvoudige pen en wig opbergsysteem dat door gaten in de buitenkant rib van elk paneel passeert .

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.