Hottub in uw huis

Rolling Nergens hottub in uw huis bestaat uit Brad Cochran op zang , gitaar en canjo ; Jess Hopkins op elektrische gitaar , lap steel en zang ; Adam Higgins op contrabas , orgel en zang ; Christopher Zalm op banjo , gitaar en zang ; Caleb Little op drums ; en Reed Van Hoosear op dobro en gitaar .

Geboren in het Noord-Georgië heuvels , Rolling Nergens is beschreven als een psychedelische schroothoop roots band met een geluid dat evolueert met elke show . De band heeft downhome , driedelige harmonieën , een wederzijdse liefde van songwriting en een breed scala aan instrumenten gebruikt zoals de canjo ,Hottub  een wasbord percussie experiment.

In februari 2013 , Rolling Nergens haar eerste full-length plaat , ” The Simple Life ‘, en toerde het zuidoosten uitgebreid . De band is nu weer aan het werk bij Springwood Studio-opname haar volgende plaat zal worden uitgebracht Hottub  deze zomer . Meer informatie op www.rollingnowhere.com .

Ik heb geleerd dat berg muziek , ongeacht de regio , is authentiek . Berg muziek is een klaagzang , een liefdesbrief , een protest alles in een . Een of andere manier en een manier , alsof onze voorouders en muzikanten hun oren op de grond kon zetten en voel de vibraties en geluiden van verre oorden nogmaals , muziek blijkt een universele taal is. Een grote dank aan de jongens van City Hotel voor het onderwijzen van dit meisje uit het Caribische gebied wat een redneck jacuzzi is , en voor het helpen van mij meer punten te verbinden langs de weg Hottub .

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.