Tandartenpraktijk biedt zorg op maat

Als u een tandartsenpraktijk in de buurt Rotterdam van zoekt bent u bij Tandarts Krimpen aan den IJssel aan het goede adres. Tandzorg Capelle is een moderne en professionele tandartspraktijk, gericht op al uw tandheelkunde. Wij zullen alles in het werk stellen u optimale zorg te verlenen en hechten wij veel waarde aan goede mondgezondheid en een prettige en vriendelijke sfeer. Tenslotte nemen wij nog nieuwe patiënten aan, dus schrijf je snel in. Bij ons kunt u onder andere terecht voor controles, vullingen en tandvleesbehandelingen.

Tandzorg Capelle biedt dé oplossing

Tandzorg Capelle biedt de perfecte oplossing voor alle algemene tandheelkunde. Ook als  u een angstige patiënt bent, zoekt naar gespecialiseerd implantologie of chirurgische verrichten zonder naar de kaakchirurg te gaan bent u bij Tandzorg Capelle aan het juiste adres. Wij voldoen aan de laatste richtlijnen van praktijkhygiëne en bij ons staat kwaliteit, service en innovatie centraal. Wij bieden daarom ook een hogere kwaliteit door bijscholing, herstel van de functie van het gebit met een goed esthetisch resultaat, Moderne technieken en Nederlands en Engels sprekend personeel.

Voor meer informatie over de behandelingen, de tarieven en andere zaken van Tandarts Capelle aan den IJssel kunt u gerust een kijkje nemen op onze website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers .

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Overig. Bookmark de permalink.