Google Apps

Google apps we kennen het allemaal van naam, maar waar gaat het nu over? Als het over Google apps gaat, dan gaat het over een platform waarmee je op ieder moment en op iedere locatie met elkaar kunt communiceren. Je kunt ook gegevens met elkaar delen en samenwerken. Er zijn verschillende functies waar je gebruik van kunt maken. Je kunt hierbij denken aan Gmail, Google Talk, Google Agenda, Google Drive, Google Sites en de Google Video. Op de Google Apps marketplace zijn door veel Google partners extra applicaties geplaatst die je kunt koppelen.

Voordelen Google Apps bedrijfsleven

De Google Apps geven het bedrijfsleven ook een groot aantal voordelen. Dit wil zeggen dat er een enorme winst gemaakt kan worden in beheerderskosten en in onderhoudskosten. Je kunt denken aan servers, beheerders van de servers en de licentiekosten die een bedrijf moet betalen voor alleen al de mail. Als er over wordt gestapt naar Google dan wil dat zeggen dat er meteen veel kosten bespaard kunnen worden. De gebruikers hebben allemaal dezelfde software en ze krijgen ook de nieuwste updates, allemaal tegelijk. Er is geen sprake van ingewikkelde inlogprocedures als je thuis wilt werken, je hebt alleen internet nodig en dan kun je altijd bij je e-mail, agenda en je documenten.

Steeds meer mensen kiezen voor Google apps

Google apps worden door steeds meer mensen gebruikt, zowel zakelijk als privé. Het geeft je ook een groot aantal voordelen, daarom is het goed dat je nu gaat kijken wat het voor jou voor voordelen heeft. Kijk daarom nu naar de Google apps en maak je keuze. Het is een stuk overzichtelijker en reken er maar op dat het een stuk fijner is voor je om op deze manier te werken. Je hebt je mail en agenda nu meteen bij de hand. Dit wil je toch ook? Overzicht bij je werk is wel zo prettig, daar kan Google apps je nu mee helpen. Daarom is het aan jou om nu voor dat overzicht te kiezen en dan kies je nu voor Google apps. Vanaf de eerste dag dat je er mee gaat werken merk je meteen wat je voordelen zijn en wordt het werken een stuk plezieriger en overzichtelijker.

Meer informatie over google apps en cloud oplossingen voor bedrijven op www.cloudoplossingen.net

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Overig met de tags , , , . Bookmark de permalink.