Industriële lampen

De keukentrends van 2013 met HKliving.

Wie wilt er geen moderne en hippe keuken met prachtige industriële lampen van HKliving? De keukentrends van 2013 maken het leven weer een stukje gemakkelijker.
Mensen willen altijd het mooiste van het mooiste. De keukens van 2013 zijn erg mooi en hip. Zo kun je het keukenapparatuur bedienen met je Smartphone, zit de afzuiging in het aanrechtblad, sociale leefkeuken, natuurproducten (houtfronten en kleuren, Pitt Cooking/i-cooking, 3-in-1 kraan, zwevende kastenwanden, glazen achterwanden, retro in een nieuw jasje, dunne werkbladen en LED- verlichting.

Keukenapparatuur bedienen met je Smartphone?

Heb je ook wel eens dat je net lekker op de bank zit en geen zin hebt om naar de keuken te lopen om thee te zetten? Met de keukens van 2013 kun je dus lekker op de bank blijven zitten en van af je Smartphone thee zetten of de oven aanzetten, timers instellen en meer.
Dit maakt het leven toch echt een stuk makkelijker. Dit door middel van een ‘apps’ die leveranciers in 2013 ontwikkelen. En de producten van HKliving mogen dan ook zeker niet ontbreken in de keuken.

Wat is Pitt cooking/i-cooking?

Een nieuwe populaire trend is pitt cooking. Hierbij liggen de kookpitten op het werkblad wat een heel bijzonder effect geeft. Pitt cooking met een betonnen werkblad en daarboven industriële lampen zijn ook een mooie combinatie. De keukenpitten staan ook iets hoger dan standaard pitten, hierdoor valt pitt cooking extra goed op. De producten van HKliving maken de keuken helemaal af.

De zwevende keukenwand van 2013!

Een nieuwe trend is de zwevende keukenwand. Doordat de wand gedeeltelijk is ingebouwd, ontstaat er een bijzonder effect. Uiteraard gaat dit niet ten koste van je opbergruimte in de keuken. Wanneer je dus in 2013 voor de moderne keuken gaat mag dit zeker niet ontbreken in je keuken! Een industriële lamp past goed bij dit type keuken, bijvoorbeeld de industriële lampen van HKliving.

3-in-1 keukenkraan

De kokend-water-kraan 3 in 1 wordt denk ik toch wel één van de grootste rages. Niet alleen koud en warm water zal uit de kraan komen maar zelfs ook kokend water. Hiermee worden de waterkokers en de fluitketels verleden tijd.

Industriële lampen van HKliving

De keukens van 2013 zijn hip en erg modern.
Vooral de industriële lampen van HKliving maken de moderne keukens van 2013 af.
Met deze keukentrends word het leven ons erg makkelijk gemaakt, wie wil er nou niet zo’n keuken uit 2013 met al die moderne trends en prachtige lampen van HKliving?

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.