Gemak van een lease auto

Ik ben ZZP’er en bezoek vaak diverse klanten. Omdat ik niet voor één vaste baas werk, ben ik veel onderweg en zit ik een groot deel van mijn werkdag in de auto. Het is belangrijk dat ik persoonlijk contact onderhoud met mijn opdrachtgevers en ik weet ook dat zij dat waarderen. Daarom besloot ik nog niet zo lang geleden dat het tijd werd voor een financial lease auto.

Een transparante afspraak!

Als ZZP’er kan het best een risico zijn om van de een op de andere dag zelf een auto aan te schaffen. Daarom koos ik voor een goede tussenoplossing: een auto leasen. Ik bekeek verschillende aanbieders. Soms geldt er ergens een maximale aankoopkorting, soms een hoge inruilprijs of een superscherp leasetarief. Ik wist dat ik deze combinatie van de drie nergens zou kunnen vinden. Toen kwam ik terecht bij Goed Lenen. Een transparant bedrijf wat eerlijk weergeeft wat de prijs is en hoe deze tot stand is gekomen. Hier voelde ik me prettig bij, hier ging ik mee overstag.

Eigenlijk spraken we het volgende af. Ik regelde bij de dealer de maximaal mogelijke korting, hierdoor kreeg ik een uiterst scherpe rente, en ik betaal 1% over het leasebedrag aan GoedLenen. Lijkt me een goede deal!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink.