Geef je tas een toekomst

Ziet je favoriete leren tas er niet meer zo mooi uit? Is de kleur vaal geworden of kun je er simpelweg aan zien dat het niet de nieuwste tas meer is? Geen nood! Met een beetje hulp laat je je tas weer stralen en lijkt hij weer als nieuw. De geheime tip hierachter is om leer verven toe te passen op de tas. Met leerverf kun je alles weer als nieuw doen lijken. Dat is natuurlijk veel beter voor je portemonnee, en ook voor het milieu, dan het kopen van een nieuwe tas. Met een beetje verf verleng je de levensduur van je favoriete tas aanzienlijk. Allemaal redenen om snel te beginnen met verven dus!

 

Het verven is totaal niet moeilijk, in principe kan iedereen er dus mee beginnen. Je hebt maar een paar dingetjes nodig. Dit zijn (natuurlijk) de verf, schoonmaakmiddel en als je wilt een setje handschoenen. De handschoenen zorgen er uiteraard voor dat je handen niet helemaal vies worden van de verf. Wanneer je leerverf uit gaat zoeken, kun je het beste terecht bij Angelus leerverf. Dit merk biedt een breed assortiment aan verschillende kleuren leerverf. Wanneer de kleur die jij zoekt er niet tussen zit, hoef je niet gelijk ergens anders te gaan zoeken. Je kunt namelijk verschillende kleuren mixen om zo tot de ideale kleur te komen, geen zorgen dus!

 

Wanneer je een product behandelt met Angelus leerverf, kan dit product weer jaren mee. Het maakt hierbij niet uit op welk oppervlak er geverfd is. Deze verf is goed bestand tegen krassen en zit tot ver in het leer doorgedrongen. Voordat je begint met verven is het wel belangrijk om het leer goed schoon te maken. Op deze manier kom je tot het beste resultaat. Bespaar dus een hoop euro’s en kies ervoor om je tas zelf opnieuw te verven.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.