Feest organiseren zónder de hoofdpijn

Een feestje organiseren hoeft niet op voorhand een kater te betekenen. Ontdek hier hoe Zoef.com je kan helpen.

Een feest organiseren gaat je niet in de koude kleren zitten. Of het nu om een verjaardag, een bruiloft of een jubileum gaat, het succes van het feest staat of valt met de organisatie van het feest, die vaak weer zwaar leunt op de logistiek. Wat dat betreft zou het handig zijn als je voor al je feestbenodigdheden op één adres terechtkon, nietwaar?

Gelukkig kan dat nu. Artikelen voor feestverhuur vind je op de site Zoef.com, die allerlei aanbieders van feestartikelen verenigt, zonder dat je ooit de site hoeft te verlaten. Met andere woorden: je kunt via Zoef.com zowel de geluidsinstallatie als de klapstoeltjes huren. Maar daar blijft het niet bij. Hieronder zetten we wat opmerkelijke producten en diensten op een rij die je gewoon vanuit je luie stoel kunt bestellen en reserveren.

Touwtrekken

Is jouw feestje aan een fysiek element toe? Met het 15 meter lange touw van Zoef.com laat je gasten één tegen één touwtrekken of zet je twee teams tegenover elkaar. Geweldig voor een familiedag of buurtfeest. Prijs: € 10,– per dag.

Goochelaar

Zoef.com verhuurt meer dan alleen maar artikelen. Ook voor entertainment ben je bij deze site aan het juiste adres. Een ervaren goochelaar haal je al voor € 400,– per optreden in huis. Al uw gasten zullen verbaast staan van de verschijn- en verdwijntrucs die goochelaar Jordi uithaalt. Een leuke support- of hoofdact tijdens een onvergetelijke avond.

Beveiliging

Om ervoor te zorgen dat niets uit de hand loopt en alles in goede banen wordt geleid, huurt u beveiliging in. Vanaf € 27,50 per uur staat er iemand bij de ingang die verbaal en fysiek sterk in zijn schoenen staat. Precies wat uw feestje nodig heeft.

Opslagruimte

Tijdelijke opslag nodig voor meubelen of waardevolle items? Laat een vol huis u er niet van weerhouden een feest te organiseren. Dankzij de oplossingen voor tijdelijke opslag, heeft u altijd de ruimte waar uw viering om vraagt. Locatie: verschillende steden in het hele land. Prijs: vanaf € 0,40 per dag.

Karaoke

Een beetje genant misschien, totdat je zelf de microfoon vast hebt gehad. Karaoke staat garant voor urenlang plezier. Een echte ijsbreker én opwarmer voordat de dj de gasten tot dansen aanzet. Een karaoke-set huurt u via Zoef.com al vanaf € 302,50 per dag.

Servies

Het is een detail dat we zomaar over het hoofd kunnen zien: servies. Toch kunnen we niet zonder, vooral wanneer verschillende gerechten worden opgediend. Wanneer het gezelschap tientallen gasten telt, kan het huren van servies u uit de spreekwoordelijke brand helpen. Vanaf € 0,17 per stuk huurt u borden. Bekijk de volledige collectie op Zoef.com.

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.