Nieuwe site maakt werkplekken zoeken én delen makkelijk

Werkpleknomaden.nl is dé nieuwe site voor wie flexwerkplekken zoekt.

Werkpleknomaden.nl is dé nieuwe site voor wie flexwerkplekken zoekt.

Steeds meer Nederlanders mogen van hun baas thuiswerken. Tegelijkertijd zitten honderdduizenden freelancers en online ondernemers vrijwillig thuis. Wie al lang genoeg op deze manier werkt, weet dat het moeilijk kan zijn om geconcentreerd te blijven werken als je partner, kinderen en huisdieren ook aanwezig zijn. Omdat verandering van spijs doet eten, kan het verstandig zijn om een neutrale werkplek te zoeken. Het kan je productiever maken en zo een positieve impact op de omzet hebben.

Netwerken in een coworking-kantoor

Wanneer je ervoor kiest om in een coworking-kantoor te werken, breid je je netwerk als vanzelf uit. In dit type kantoren zitten andere flexwerkers en zelfstandigen die even uit huis weg moesten. Ook vind je er vertegenwoordigers die tussen bezoeken in een comfortabele werkplek met sterke koffie zoeken. Op de site Werkpleknomaden.nl vind je dit soort flexwerkplekken.

Horeca en andere openbare plekken

Ben je toe aan een tijdelijke, inspirerende werkplek, bijvoorbeeld voor een dag, dan kan een strandtent of een hotellobby ook een geschikte plek zijn. Het leuke van de bovengenoemde site is dat er geen onderscheid wordt gemaakt en dat je na het intypen van je postcode een duidelijk overzicht krijgt van alle alternatieve werkplekken en hun faciliteiten in jouw omgeving.

Ambitieuze site

Werkpleknomaden.nl timmert flink aan de weg. Zo is er al een app waarmee je ook op je smartphone (iPhone en Android), zodat je niet eens je laptop open hoeft te klappen om de dichtstbijzijnde flexplek te vinden. Het leuke is dat jij als ‘nomade’ de site kan helpen groeien. Zodra je een bistro, een bibliotheek of een andere goede werkplek vindt, kun je deze via de site delen en beoordelen. Aanrader!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Computers en Internet. Bookmark de permalink.