Eten bij De appel in Hengelo

Bent u op zoek naar een restaurant waar u gezellig een hapje kunt eten in de regio Hengelo? bij De Appel in Hengelo aan het juiste adres. Dit is de plek om een keer lekker te genieten onder het genot van een hapje of drankje. Zo kunt u er ook voor kiezen om een gezellige borrel met uw vrienden, familie of collega’s te houden bij de Appel. Er is van alles mogelijk bij dit supergezellige etablissement in Hengelo. 

Enkele voordelen van eten bij De Appel

De Appel staat garant voor Oud-Hollandsche gezelligheid. U krijgt mogelijkheid uit het kiezen van de uitgebreide kaart, welke door de zeer ervaren en talentvolle koks is samengesteld. Daarnaast werkt er slechts zeer gastvrij personeel bij De Appel én kunt u uw vrienden op de hoogte stellen van uw lekkere maaltijd door gebruik te maken van de Wifi en foto op sociale media te posten.

Voor meer informatie

Wilt u meer weten over restaurant De Appel in het altijd mooie Hengelo? Of wilt u eten Hengelo? Bekijk dan snel de website voor meer informatie en zie zelf wat voor uitgebreide kaart er aanwezig is bij De Appel.  U bent altijd van harte welkom bij dit prachtige restaurant en de altijd vriendelijke en behulpzame werknemers staan voor u klaar om u te laten genieten van hun gastronomische kunsten. Geniet ervan!

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.