Elektrisch rolluik stuk? | Schakel de ROMASS rolluik service in

Maak kennis met de uitstekende Belgische rolluik herstel service van ROMASS

Heeft u een elektrisch bedienbaar rolluik die niet meer open of dicht gaat of een ander defect? Ben je nog opzoek naar een professionele firma die uw rolluik die stuk is kan herstellen. Ben je nog opzoek naar een professioneel bedrijf die het probleem voor je kan oplossen. Zoek niet verder en neem contact op met ROMASS. ROMASS is de Belgische rolluiken specialist die alle merken en types rolluiken kan herstellen. Bij het inschakelen van een firma is het belangrijk dat het firma betrouwbaar is en garant staat voor goede service. Lees hieronder waarom je voor ROMASS moet kiezen.

20 jaar vakspecialist

Al sinds 1995 is ROMASS in België bezig om garagepoorten, hekken en rolluiken te herstellen en onderhouden. Met ruim 20 jaar ervaring zijn er maar weinig storingen die in het verleden nog niet zijn verholpen. Grote kans dat jouw storing vaker is voorgekomen en onze techniekers deze routinematig kunnen herstellen.

Direct storing aanmelden

Wanneer je elektrisch bedienbaar rolluik niet werkt, heb je snel hulp nodig. Bij ROMASS kun je op de website direct (24 uur per dag, 365 dagen per jaar) een storing aanmelden. Onze planningsafdeling gaat daarna aan de slag om zo snel mogelijk een afspraak in te plannen. Meestal kan dit de dezelfde dag maar in iedergeval in dezelfde week.

Alle merken en types

Onze techniekers hebben veel ervaring en hebben dan ook kennis van alle mogelijke merken en type rolluiken en deuren. Daarbij komt ook nog eens, dat ROMASS voor nagenoeg alle merken en type poorten, hekken en rolluiken onderdelen kan leveren. Sterker nog, onze vakmannen hebben altijd een grote hoeveelheid aan veel gebruikte onderdelen bij zich in hun servicebus. Dit zorgt ervoor, dat veel storingen binnen 2 uur opgelost kunnen worden.

No Cure No Pay

ROMASS is er dan ook van overtuigd, dat wij je goed en snel kunnen helpen. Daarom kun je terugvallen op ons No Cure No Pay beleid wanneer het niet gelukt is om het defect te herstellen. Mogelijke redenen hiervoor zijn, dat wij toch niet over de juiste onderdelen en/of technieken beschikken, dat we de situatie te onveilig achten of dat de poort te oud of slecht is om in aanmerking te komen voor een herstelling. In deze gevallen kun je gebruik maken van ons No Cure No Pay beleid en hoef je niks af te rekenen, zelfs de voorrijkosten niet! Kijk voor de exacte voorwaarden op onze website.

Heb je nog meer redenen nodig, voordat je kiest voor de uitstekende rolluik herstel service van ROMASS? Kijk dan op onze website voor meer informatie.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.