Een unieke ervaring

Mensen proberen zichzelf steeds meer te ontwikkelen. Naast het feit dat mensen steeds meer aan hun uiterlijk doen, zijn er tegenwoordig ook mensen die meer inzicht willen krijgen van hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Ofwel mensen willen hun eigen rol in de samenleving weten en een goede kijken op zijn/haar gedrag. Denk hierbij aan uw gedrag op bijvoorbeeld situaties als uw werk en/of privéleven. Door middel van trainingen worden deze zichtbaar.

Coachen met paarden

Coachen met paarden, een enorm waardevolle en unieke toevoeging. Het grote voordeel van het trainen met paarden is dat een paard een weerspiegeling geeft van wat je uitstraalt in uw houding, communicatie en gedrag. Een paard geeft direct en eerlijk feedback zonder bijbedoelingen. Daarnaast kunt u bij een paard veilig uitproberen wat er gebeurt als u iets in uw houding of gedrag verandert. Een paard is altijd eerlijk, manipuleert niet en heeft geen oordeel klaarliggen.

Een workshop met paarden is al met al een unieke ervaring voor u als persoon. Door deze praktijkervaring met een paard geeft u direct inzicht op uzelf. U krijgt een zuiver beeld van;
– Uw kwaliteiten en leerpunten;
– Hoe anderen u zien en ervaren;
– Wat u andere zou kunnen doen.

Het communiceren met paarden gebeurd onder deskundige begeleiding en ervaring met paarden is niet nodig.

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Wetenschap. Bookmark de permalink.