Een nieuwe showroom met indirecte verlichting voor wanden en plafonds

Eurostuc beschikt over een nieuwe showroom aan de Korbootstraat 19F in Den Haag (Scheveningen) waar divers indirecte verlichting getoond wordt. We beschikken in deze nieuwe showroom over een lange wand. Hier tonen we niet alleen indirecte wandverlichting, maar ook plafondverlichting. We zijn overgegaan naar deze nieuwe showroom, omdat we groeien en als gevolg hiervan meer ruimte nodig hadden. Nu kunnen we nog meer producten tonen, behalve de indirecte verlichting. Hier vindt u namelijk ook sierlijsten, vloeren, sierpleisters, muurverven, zonwering en zelfs stukadoorsmaterialen. Eurostuc verwelkomt u graag om eens een kijkje te nemen in onze nieuwe showroom!

Indirecte verlichting voor particulieren en bedrijven

De indirecte verlichting die u in de showroom kunt bezichtigen, zijn zowel geschikt voor particulieren als ondernemers. Wilt u indirecte verlichting op het kantoor of juist in de woonkamer? Het is allemaal mogelijk. Het is dan ook een uitermate populair product bij Eurostuc. Deze indirecte verlichting kan bijvoorbeeld achter een sierlijst om nog meer sfeer en uitstraling te creëren. Het interieur komt op unieke wijze nóg beter tot zijn recht. In de showroom vindt u voornamelijk indirecte verlichting van de toonaangevende collectie van Orac Decor Luxxus.

Neem eens een kijkje in de nieuwe showroom

Kom snel eens een kijkje nemen in de nieuwe showroom van Eurostuc en bezichtig ons brede aanbod indirecte verlichting. Onze enthousiaste medewerkers voorzien u hier ook graag van deskundig advies over deze verlichting.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig met de tags , , , , . Bookmark de permalink.