Digitale werkbon scheelt veel werk!

Digitale werkbon kent heel erg veel voordelen. Dit hebben wij met ons bedrijf ook gemerkt, want wij kunnen nu haast niet meer zonder. Er zitten hier zoveel voordelen aan dat ik dit graag aan u wil vertellen door middel van dit blog.

Alleen maar voordelen

Ik zal enkele voordelen voor u op een rijtje aangeven. Allereerst zet de klant digitaal een handtekening voor akkoord. Dit betekend dus dat u niet iets speciaal op de post hoeft te doen of zelfs ergens langs hoeft te gaan. Nee, de klant zet digitaal zijn of haar handtekening waardoor u al veel energie bespaard. Ten tweede kunt u zonder veel papierwerk rapportages en analyses maken. Dat scheelt naast heel erg veel tijd ook vele geld en dat is natuurlijk het voornaamste. Tenslotte is tijd geld. Daarnaast kunt u eenvoudig uren schrijven, heeft u een volledig overzicht van actuele voorraden en heeft u eenvoudige communicatie met de buitendienst.

Mobiele werkbon

Daarnaast bestaat ook de mobiele werkbon. Dit heeft nog meer voordelen omdat je het, de naam die zegt het al, dat je het via deze werkbon ook op jou telefoon gezien worden. Wij gebruiken het bij ons bedrijf en het scheelt heel erg veel tijd, dus ieder bedrijf zou dit eigenlijk moeten proberen!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk. Bookmark de permalink.