Deze 5 gadgets kun je niet missen op een roadtrip

Een roadtrip doen is een hele gave ervaring. Je komt op veel verschillende plekken en het reizen op zich is ook al een belevenis. Tijdens een roadtrip zie je een land op een heel andere manier dan wanneer je op één plek zit en daar niet buiten komt. Al die uren in de auto zijn leuk, maar kunnen ook voor flink wat ongemakken zorgen. Daarom lees je hier 5 gadgets die onmisbaar zijn op een roadtrip.

 

Een auto-oplader

Zonder een oplader voor je telefoon ben je nergens, en als je aardig wat uurtjes in de auto moet doorbrengen is het wel zo fijn als je je telefoon af en toe kan opladen. Zeker als alle batterijstroom leeg gaat aan foto’s maken van het mooie uitzicht.

 

Een thermosfles

Zeker als je ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat moet rijden is een thermosfles een must! Je wil natuurlijk nooit slaperig achter het stuur zitten, dus af en toe een lekker bakje koffie drinken is wel fijn. Ook als je in een gebied rijdt waar je niet veel tankstations tegenkomt is het een fijn idee om drinken bij je te hebben.

 

Een spacestation

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar een spacestation is heel handig voor in de auto (als je niet achter het stuur zit). Het is namelijk een externe harde schijf met veel ruimte erop waar je films, series en muziek op kunt zetten. Vervolgens kun je dit aansluiten op je mobiel. Ideaal voor als je weinig opslagruimte op je mobiel hebt.

 

Videoschermpjes

Reis je met kinderen, dan is het ideaal om voor de achterbank videoschermpjes op te hangen. Hiermee kunnen ze zich urenlang vermaken met films.

 

Achteruitrijcamera

Er zijn veel soorten achteruitrij cameras beschikbaar en ze zorgen ervoor dat je nog beter zicht hebt tijdens het achteruitrijden. Vooral erg onmisbaar als je met een camper rijdt, daarom is er een speciale achteruitrijcamera camper.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.