Deurwaarder veiling via het internet

Wanneer u veel schulden heeft kan uw schuldeiser een incassobureau inschakelen. Dit incassobureau probeert u met aanmaningen ervan bewust te maken dat u ook echt gaat betalen. Vaak heeft dit een positief gevolg, maar soms wordt er dan alsnog niet betaald en wordt de deurwaarder ingeschakeld. Deze kan beslag leggen op uw goederen en worden dan later eventueel geveild bij een deurwaarder veiling. 

Deurwaarder veiling kan ook online

Deze deurwaarder gaat aan de hand van uw goederen een bepaald bedrag bij elkaar te krijgen. U heeft de beelden hiervan vast wel een keer op televisie gezien, maar dit gaat tegenwoordig steeds meer online. Zo bestaan er er ook online deurwaarders. Hoe dit in z’n werking gaat is heel simpel. U meldt zich aan bij de website van de desbetreffende online deurwaarder. U gaat meebieden op goederen. Op het moment dat u een product gekocht heeft dan kunt u het ophalen en is het van u.

Het nieuwe deurwaarder veiling

Het online deurwaarder veiling is niet de toekomst, want het bestaat al enkele jaren. Het heeft natuurlijk vele voordelen, het deurwaarder veiling via het internet, maar het kent uiteraard ook een paar kleine nadelen. Je kunt de producten tijdens het veilen niet direct met eigen ogen zien. Voor de rest kent het alleen maar voordelen. Al met al mag er geconcludeerd worden dat de online deurwaarder veiling is een echte aanwinst voor de consument.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink.