De nieuwste soft baits en hengelsport molens

In de hengelsport zijn er telkens weer nieuwe molens en soft baits te vinden van diverse merken als Korda. Soft baits bijvoorbeeld moeten een grote aantrekkingskracht blijven uitoefenen op de vissen. Of het nu gaat om karpervissen, witvisvissen, roofvisvissen of forelvissen, voor elke tak in de hengelsport zijn er molens en soft baits te vinden die aan de eisen van de visser voldoen. Zowel de recreant als de wedstrijdvisser hebben ieder de juiste soorten producten nodig. Soft baits moeten van het juiste gewicht gemaakt worden, zodat het op een levend organisme lijkt. Het blijft dan ook interessant voor de vissen.

Beet hebben
Als u gaat vissen, wilt u natuurlijk beet hebben. Daarom worden soft baits vaak aangeraden. Deze zijn zeer aantrekkelijk op vooral roofvissen. Met de juiste hengelsport molens van bijvoorbeeld Korda is het binnenhalen van de vissen zo gedaan, zonder de spanning van het ‘gevecht’ tussen vis en visser weg te nemen. Deze twee producten zijn in veel varianten beschikbaar. Van soft baits met felle kleuren tot aan realistische baits. De molen zijn in diverse kwaliteiten en prijsklassen beschikbaar. Het is aan te raden om vooraf goed na te gaan op welke soort vis u wilt vissen. Op deze manier koopt u niet een te zware of juist te lichte molen of vislijn.

Online Korda hengelsport producten bestellen
Het is mogelijk om alle visproducten, zoals hengelsport molens, soft baits en andere producten van Korda online te bestellen via een webshop. Dit is vooral handig als u weet wat voor product u wenst te kopen. Weet u dit nog niet goed? Dan is het handig om een specialist of een kenner in vissen te raadplegen die u ook iets kan vertellen over de Korda hengelsport producten.

Dit bericht is geplaatst in Sport en Spel, Overig met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.