Piaggio scooter

Een scooter merk dat regelmatig nieuwe scooters op de markt brengt is Piaggio. Piaggio is van plan om in 2016 twee modellen zeker op de markt te brengen, dat is de nieuwe generatie van Piaggio Liberty en de Piaggio Medley. Medley is een model die totaal onverwachts op de markt wordt gebracht en is dus een leke verrassing voor de vele Piaggio scooter fans.

De Piaggio Medleypiaggio-medley-2016

De piaggio Medley kenmerkt zich door het high-wheel-segment, dit houdt in dat het voorwiel groter is dan het achterwiel. Maar dat is nog niet alles. De Piaggio Medley kenmerkt zich namelijk door het feit dat het een erg lichte scooter gaat worden, waardoor die extra wendbaar is. Verder beschikt deze scooter over een laag zadel waardoor de scooter extra comfortabel is en je een goede controle over de scooter hebt, zowel bij hoge als bij lage snelheden. Het is dus een scooter die zeker aan te raden is bij mensen die comfort en wendbaarheid erg belangrijk vinden.

Maar zoals eerder al aangegeven is dit in 2016 niet het enige model dat op de markt komt. Sterker nog, er komt nog een ander model op de markt dat al in begin 2016 gereleaset gaat worden, namelijk de Piaggio Liberty

De nieuwe Piaggio Liberty generatiepiaggio-liberty

De Piaggio Liberty kenmerkt zich door het typische uiterlijk van de Liberty. In de hoofdlijnen blijft deze scooter hetzelfde, er komen alleen iedere keer weer nieuwe toevoegingen en verbeteringen. Zo ook deze keer, het voorwiel wordt wat groter, de voetenplank wat breder en je krijgt meer opberg ruimte. Verder is het uiterlijk wat meer naar deze tijd gemaakt, maar in principe blijft de Piaggio Liberty de Piaggio Liberty.

De Piaggio Liberty is een erg populaire scooter en wordt dan ook regelmatig verkocht. Ook de Piaggio Medley belooft een succes te worden. Er zijn dan ook een hoop scooter winkels te vinden die staan te springen om deze twee scooters op te nemen in hun assortiment. Ook de webwinkel Fast Furious scooters wil maar al te graag deze scooters aan kunnen bieden. Fast Furious scooters is een webwinkel die vele betaalbare scooters verkoopt. Wil je dus een scooter kopen, of een Liberty of een Medley scooter kopen? Dan is het zeker aan te raden om eerst eens bij deze webwinkel te informeren.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.