Bier aanbiedingen Plus

Je wilt bier kopen, maar je hebt geen zin om met kratten bier te halen, omdat het betekend dat je naar de winkel moet. In dit geval gaat het over de supermarkt Plus en liefst ook een bier aanbieding van de Plus. Wil je dat weten ga dan via de link naar alle bier aanbiedingen Plus. Maar even terugkomen op het winkelbezoek, daarna nog de kratten pakken en afrekenen. Weer terug naar de auto en weer naar huis. Klinkt waarschijnlijk bekend in de oren dat zeulen met kratten bier. Zeker als je meer als 1 of 2 kratten bier wil kopen. De mogelijk is er dus ook om kratten bier via de website van de Plus te bestellen en dan thuis te laten bezorgen. Meestal betaal je dan wat bezorgkosten, maar dat staat er wel tegenover dat je niet naar de supermarkt hoeft en met kratten bier hoeft te tillen. Ook geen geld voor benzine, parkeergeld et cetera. Je hebt niet eens een auto nodig.

Bier in de Aanbieding

Wil je nou liever niet bier bij de Plus supermarkt kopen, maar bij een andere supermarkt of slijterij. Kijk dan op bier in de aanbiedingHier staat een overzicht van al het bier in de aanbieding. Het internetadres is ook BierindeAanbieding.nl dus dat maakt het onthouden ook makkelijk. Zo koop je makkelijk online bier aanbiedingen of zie je waar een bier aanbieding is bij een winkel in de buurt als je niet online wil kopen. Als je het niet erg vindt om even de krat bier te tillen naar huis of de auto. Op de website staan bier aanbiedingen van kratten, blikjes, fusten of losse flesjes bier. Deze komen vaak in een doos en hebben niet altijd statiegeld op de flesjes. Statiegeld op een krat bier is meestal € 3,90. Dat is € 0,10 per flesje en dan nog € 1,50 voor de krat zelf. Hou daar dus rekening mee als je een krat bier koopt.

Goedkoopste bier aanbieding

Wil je de goedkoopste bier aanbieding dan is dat soms lastig, want je ziet misschien door de bomen het bos niet meer. Zeker omdat er verschillende verpakkingen zijn met verschillende inhoud en ook nog andere aantallen per verpakking. Op de eerder genoemde website bier in de aanbieding kan je bij elke bier aanbieding de prijs per liter zien. Zo krijg je snel te zien wat je betaald per liter bier. Dit maakt het vergelijken van de verschillende verpakkingen vooral een stuk makkelijker, maar ook per categorie. Zo heeft niet elke flesje een inhoud van 30cl of elke krat een inhoud van 7,2 liter. Wil je uit alle bier aanbiedingen de goedkoopste bier aanbieding dan is zit je bij deze website op het goede adres.

 

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.