Bedrukte mokken en bekers als premium inzetten

De keuze in relatiegeschenken is enorm. Van de bekende pen tot aan de nieuwste trends, als bedrijf heeft u de keuze tussen honderden producten. Vaak wordt er gekozen voor bekende producten, zoals reclamepennen. Wilt u een vernieuwend maar toch succesvol relatiegeschenk, denk dan eens aan een mok. Deze kunnen zowel binnen als buiten uw bedrijf gebruikt worden, en hebben veel effect als relatiegeschenk. We leggen u uit waarom!

De voordelen van een mok als relatiegeschenk

Effectieve relatiegeschenken zijn geschenken die op kantoor gebruikt kunnen worden. Een mok is hier een voorbeeld van, en heeft als relatiegeschenk heeft vele voordelen. We zetten er een aantal voor u op een rij;

 

  • Mokken worden lang bewaard

 

Uit onderzoek blijkt dat reclamemokken erg populair zijn. Mensen vinden het leuk om een mok te krijgen, en ze worden vaak ook lang bewaard. Uit onderzoek van de British Promotional Merchandise Association (BPMA) bewaren mensen een bedrukte mok gemiddeld 2,91 jaar. In vergelijking met een reclamespot of advertentie wordt uw reclame op een mok dus veel langer en vaker gezien.

 

  • Mokken worden veel gebruikt

 

Naast dat de mokken lang bewaard worden, zullen de ontvangers de mok ook vaak gebruiken. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat af en toe een kopje koffie goed is voor de gezondheid. Dat is fijn, want gemiddeld drinken we zo’n 3 koppen koffie per dag. Dat betekent dat uw bedrukte mok of beker maar liefst 21 keer per week gebruikt zal worden!

 

  • Bedrukking op de mok valt op

 

Elke keer dat iemand de mok gebruikt, ziet diegene de bedrukking. Uw bedrijfsnaam wordt onbewust onthouden, en de gebruiker zal zich uw bedrijf herinneren wanneer hij u nodig heeft. Bovendien ziet de gebruiker de bedrukking niet alleen zelf. Ook de mensen om hem/ haar heen zien wat er op de mok staat. Zo bereikt u op een relatief goedkope en makkelijke manier een groot publiek.

 

  • Er zijn vele mogelijkheden om een mok te bedrukken

 

Wanneer u een mok laat maken voor uw bedrijf, kunt u helemaal  zelf kiezen hoe deze eruit gaat zien. Er zijn niet alleen vele modellen en kleuren, ook met de opdruk kunnen bijzondere technieken worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan inkt die verkleurd door warmte. Een vernieuwende techniek die uw relatiegeschenk opvallend maakt!

Geïnteresseerd in bedrukte mokken en bekers?

Bent u overtuigd en wilt u graag een mok laten bedrukken, zodat u deze kunt inzetten op kantoor of als relatiegeschenk? Neem dan eens contact op met Premiums.nl. Dit bedrijf heeft veel ervaring in de branche en helpt u graag bij het maken van een mooie mok. Bovendien betaalt u bij Premiums.nl geen start- en instelkosten en worden de transportkosten niet aan u toegerekend. Bezoek de website en vraag direct een offerte aan!

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.