Een uniek RADIO 538 “EVERTS STAAT OP” SILVANA Kussen winnen

Speciaal voor RADIO 538 “EVERTS STAAT OP” is een uniek SILVANA kussen gemaakt. Dit kussen is niet te koop in de winkel, maar exclusief te winnen via de actie van SILVANA en RADIO 538. Het eerste “EVERS STAAT OP” kussen is reeds in ontvangst genomen door Edwin Evers zelf.

Meedoen aan de Radio 538 SILVANA kussen actie
Hoe u dit unieke RADIO 538 “EVERTS STAAT OP” SILVANA kussen kunt winnen? Luister naar de ochtendshow van Edwin Evers – elke werkdag van 06:00 tot 10:00 – op RADIO 538. Hier hoort u precies wat u moet doen om kans te maken. U kunt ook meer informatie vinden op silvana.nl.

SILVANA Kussens actieweken: veel extra voordel
Naast de unieke Radio 538 actie, biedt SILVANA tijdens haar speciale actieweken nog veel meer extra voordeel. Zo geeft het in de actieperiode, die loopt 22 september 2014 tot 11 januari 2015, 25% korting op werkelijk alle SILVANA rebound kussens. Daarnaast worden alle bestellingen voorzien een gratis kussensloop ter waarde van € 15,95, die het kussen in topconditie houdt. Bij alle dealers van SILVANA kussens is dit voordeel te verkrijgen.

Voordelen van een SILVANA Rebound kussen
De SILVANA Rebound kussens bieden diverse voordelen. Zo zijn ze zacht als dons en bieden ze onder meer een goede oplossing voor transpirerende nachten. De tyk is van 100% hoogwaardige ultra soepele katoen, met Aegis Premium behandeling (anti-huisstofmijt) en voorzien van ritssluiting. De vulling bestaat uit Comforel® Soft, oftewel ultra zachte, opschudbare en ondersteunende holle vezelbolletjes. Tevens is het kussen voorzien van een schoudercontour, waardoor uw nek nog beter aansluit.

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Overig met de tags , , , , . Bookmark de permalink.